Episoder

#6 Sommerspesial fra Tøyen: Tilhørighet

I denne episoden snakker vi om tilhørighet. Nora (15), som har spilt i dokumentarserien «Sjuende. På ekte», og Nicolas (17) har en samtale med forfatter Lill Salole og fortellerkunstner Mehda Zolfaqari om hvordan det er å vokse opp med flere kulturer. Lill Salole har skrevet boken Cross Cultural Kids, som handler om nettopp dette. Programleder…

#5 Psykisk helse

Psykisk helse, hva er det? Er det bare positivt at «alle» snakker om det? Maja (15) og Kine (13) snakker med Maja Heggelund Halvorsen, som er psykolog og jobber i Ung Arena Oslo Sør. Dette er den første episoden vi spilte inn. Maja (15) er programleder, Kine er sidekick og Enea er produsent. Denne samtalen…

#4 Følelser

Enea (15) og Kriss (19) snakker om følelser, jenter vs. gutter.Hva er greia med at gutter skal være så tøffe? Er det alltid like lett for jenter å snakke om følelser? Shana Fevang Mathai er programleder.

#2 Kultur og oppvekst

Enea (15) og Ilaf (17) deler sine tanker og meninger og religion og kultur. Er det greit å være agnostiker når foreldrene dine er troende? Betyr kulturen fra hjemlandet like mye selv om man også føler seg norsk? Programleder er Sandeep Singh.

#1 Kriminalitet

Sander (19) og Shqipran (18) forteller om sin oppvekst og om sin tilknytning til et kriminelt miljø i Søndre Nordstrand. Men hvem er de egentlig og hva gjør de nå? Politisk aktivist og rapper fra Hauketo, Mikal Bockman aka Flexi Aukan, er gjest og har mye til felles med ungdommene. Programleder er Sandeep Singh.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggere liker dette: